Voyagehypnose  
A voyage within

Een sessie

Een sessie bestaat uit 3 onderdelen en is een combinatie van de volgende 3 technieken: 

QHHT Quantum Healing Hypnosis (Dolores Cannon), Regression Healing (Chris Turner) en Introspective Hypnosis (Antonio Sangio en Alba Weinman).

Het 1e deel bestaat uit een kennismakingsgesprek waar we echt de tijd voor nemen. Tijdens het gesprek leren we elkaar beter kennen en vertel je me over hoe je in het leven staat en wat voor jou belangrijk is. Van tevoren heb je vragen opgesteld met betrekking tot relevante thema's die spelen op dit moment. Deze informatie heb ik nodig om met jouw vragen de hypnose ervaring in de juiste context te kunnen plaatsen, zodat er duidelijkheid ontstaat. Jouw vragen zijn mijn kompas. Na het gesprek nemen we jouw vragen samen uitgebreid door. Het is niet ongewoon dat tijdens dit deel van de sessie al veel inzichten ontstaan en heling plaatsvindt. In dit deel leg ik je uit wat je kunt verwachten, waar je op kunt letten of juist wat je mag laten zodat je vol vertrouwen en ontspannen de sessie in kunt. 

Daarna nemen we een korte (lichte lunch)pauze en starten we het 2e deel: de hypnose die maximaal 2 uur duurt. Begeleid door mijn stem, ontspan je diep, veilig en comfortabel. Hypnose is een diepe staat van zijn. Je bent bij bewustzijn en je bent in controle. Iedereen is gedurende de dag vaker in hypnose dan je misschien denkt. Elke ochtend net voordat je wakker wordt en elke avond net voordat je in slaap valt en de beelden en de dromen beginnen. Je bent ook in hypnose als je achter het stuur van de auto zit, je in de automatische piloot ergens naartoe hebt gereden en je het je moeizaam kunt herinneren. Nog een vorm van hypnose is wanneer je televisie kijkt of een boek leest. Je staat jezelf toe in een diepe ontspanning te gaan, maar bent bij bewustzijn. Heel soms vergeten mensen net als na een droom flarden. Daarom nemen we de sessie ook op.  

De hypnose in theta niveau bestaat uit een ervaring die in verband staat met de uitkomsten van het kennismakingsgesprek en jouw vragen. Dit kan een ervaring zijn in dit huidige leven of een ander leven (in een andere tijd en plaats), een toekomstige ervaring, maar ook een ervaring in een buitenaardse setting. Je kunt zelfs meemaken hoe het is om een mier, een vogel, een plant of een van de elementen zoals de wind te zijn. The sky is not the limit in dit geval! Je kijkt naar de ervaring, die vanzelf ontstaat zonder er moeite voor te doen, alsof je naar een foto, een film of toneelstuk kijkt. Je komt in contact met jouw binnenwereld vol verhalen en symbolen. Jouw onderbewuste bepaalt wat je te zien krijgt. En wat je te zien krijgt (in welke vorm dan ook) is altijd relevant en belangrijk in jouw leven nu! 

Als een gids begeleid ik je en stel vragen zodat er een verhaallijn ontstaat. Deze binnenwereld vol met metaforen vertelt je iets over hoe je momenteel in dit leven staat en wat het thema (of thema's) is waar je aan kunt werken. Wanneer je volledig ontspannen bent, en klaar voor verdieping, reizen we dieper en volgt er een gesprek dat ik voer met jouw onderbewustzijn. Hierbij geeft jouw onderbewustzijn je uitleg en inzicht over de getoonde ervaringen, symbolen, metaforen en antwoorden op jouw vragen. Dit is ook het stuk van de sessie waarin zeer diepe en transformatieve heling plaats kan vinden. In totaal ben je maximaal 2 uur in deze bijzondere staat van zijn.

Na de hypnose praten we in het 3e deel nog na over de uitkomst van de sessie. In totaal neemt een sessie ongeveer 2 tot 5 uur in beslag. Van de hypnose sessie wordt een audio opname gemaakt die je de volgende dag per mail ontvangt. Het beluisteren van deze zeer persoonlijke en unieke opname is een heel belangrijk onderdeel. Dit om de sessie te integreren en de heling die plaats heeft gevonden goed tot stand te laten komen. Ook zullen er nog meer puzzelstukken op hun plaats vallen als je de opname beluistert. Net als bij een droom, vergeet je na het ontwaken ook snel waar de droom overging. Dit gebeurt ook met een sessie. Advies is om binnen 1 of 2 dagen de opname te beluisteren, vervolgens een aantal weken later nogmaals en uiteraard zo vaak je hier behoefte aan hebt, want elke keer ontdek je weer iets anders en zo gaat de heling door.  

Een sessie is geschikt bij

Onverwerkte traumatische gebeurtenissen

Gezondheidsklachten

Emotionele ballast

Versterken van het zelfbeeld

Versterken van je intuïtie

Verstevigen van je (energetische) balans

Levensvragen 

Zingeving, existentïele vragen

Inzicht opdoen, behoefte aan meer bewustheid

Verlichten palliatieve ziekteproces 

Pre-terminale voorbereiding op de stervensfase

Een sessie is niet geschikt bij

Ernstige psychiatrische problemen zoals een zeer ernstige depressie, alzheimer, psychose of schizofrenie.

Zeer ernstige verslavingsproblemen door verdovende middelen waardoor je niet helder genoeg bent om profijt te hebben van een sessie.

Middelen gebruik zoals alcohol, drugs, ernstig verdovende medicatie op de dag van de sessie zelf.

Het zodanige gebruik van gevoel onderdrukkende medicatie, dat je emotioneel te vlak bent om profijt te hebben van een sessie. Denk daarbij aan hoge doseringen anti-depressiva. 

Doofheid. 

Kinderen tot 18 jaar. 

Jouw welzijn 

Jouw welzijn is voor mij het allerbelangrijkste. Het staat voorop gedurende de gehele sessie. Als je je niet prettig voelt kunnen we altijd even een pauze inlassen. Dit heeft geen negatief effect op de verdere sessie. QHHT bevat voldoende technieken om jou veilig in hypnose te brengen en ook weer volledig uit hypnose te halen, zodat je daarna geheel bij waakbewustzijn de dag kunt voortzetten. Wel is het verstandig niet teveel na de sessie te plannen om zo de ervaring rustig te kunnen verwerken. Ik adviseer je na de sessie iets kleins zoals wat fruit of noten te eten. 

Ook raad ik je aan geen alcohol of andere verdovende middelen tot je te nemen de avond voor de sessie en al helemaal niet vlak ervoor. Dit omdat alcohol (energetisch) vernauwt, verdooft en verzwaart en je wilt juist zo licht, wakker en energiek mogelijk zijn voor de sessie voor de best mogelijke resultaten. Dit geld ook voor alle (soft)drugs.  Mocht je hier verdere specifieke vragen over hebben, dan verwijs ik je naar het contactformulier.

Daarnaast bevat QHHT technieken die ik inzet om jou, in een eventuele emotionele scène tijdens de regressie te beschermen, zodat je beter in balans blijft. Uiteraard valt alles wat je me vertelt onder mijn professionele geheimhoudingsplicht en ik zal zonder jouw toestemming nooit iets delen met derden (dit geldt ook voor jouw audio opname). 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info