Voyagehypnose  
A voyage within

Introspective Hypnosis

Introspectieve hypnose is gemaakt door Aurelio Mejía en Antonio Sangio geeft les aan practitioners om deze prachtige techniek te leren. Antonio Sangio werkt net als Alba Weinman al jaren met veel succes met deze techniek. Het is een methode die verschillende technieken combineert, zoals vergevingstherapie, rolverandering, Ericksoniaanse hypnose, regressie uit vorige levens en spirituele hulp, ook wel bekend als spirit release.

Introspectieve hypnose helpt mensen op zoek te gaan naar de oorsprong van elk psychosomatisch symptoom, zoals pijn, verdriet, depressie, angsten, fobieën, relatieproblemen en verslavingen.

Het menselijk lichaam kan fungeren als een grote opslagplaats van onderdrukte emoties. De bewuste geest kan elke gebeurtenis of ervaring die ons zou kunnen overbelasten, als een vorm van bescherming opslaan in het onderbewustzijn totdat we klaar zijn om ermee om te gaan. We zetten deze onderdrukte emoties onbewust 'on hold' vanwege maatschappelijke zorgen, problemen in ons dagelijks leven, geloofssystemen, religie of om andere redenen. Wanneer ze een tijdje genegeerd worden, kunnen deze problemen zich manifesteren als spanning in verschillende delen van het lichaam, pijn, hoofdpijn, kanker, tumoren of andere symptomen kunnen dan ontstaan.

Met deze techniek gaan we samen op zoek naar die opgeslagen problemen die in dit leven of in een vorig leven kunnen zijn ontstaan. 

Andere symptomen kunnen worden veroorzaakt door gehechtheid aan energieën die niet perse bij je horen. Introspectieve hypnose is niet alleen gemaakt om geïncarneerde energieën zoals jezelf te helpen, het is ook gemaakt om on-belichaamde energieën te helpen; degene die verdwaald zijn, in de war zijn, of die mogelijk problemen hebben met de host. Door deze energieën te helpen door hen met liefde, respect en genegenheid te behandelen, met ze te werken aan vergeving en ze naar het licht te helpen kunnen ze hun evolutie voort te zetten. 

Zodra de energie vertrekt, zullen alle symptomen, gedachten of gedragingen die op de host worden overgedragen, met hen verdwijnen, waardoor bijna onmiddellijke verlichting wordt geboden.

Introspectieve hypnose probeert zich te concentreren op gebeurtenissen of problemen die in het huidige leven zijn ontstaan. Als de oorsprong niet in het huidige leven wordt gevonden, dan vragen we het onderbewuste om ons mee te nemen naar een vorig leven naar de tijd waarin het is ontstaan.

Deze methode is zeer flexibel, gebaseerd op het principe dat ieder mens uniek is. Het kan gemakkelijk worden aangepast aan de behoeften van elke klant en elke sessie, om te zoeken naar het meest positieve resultaat.

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info