Voyagehypnose  
A voyage within

Reviews


Zako
Olga heeft een prachtige energie. Ze is geduldig en goed geïnformeerd. De sessie verliep voor mij beter dan verwacht. Olga loodste mij moeiteloos in een diepe trance. Olga spreekt vloeiend Engels en dit maakte de ervaring nog beter omdat ik een international ben.

Merel 
De sessie bij Olga heeft me enorm veel inzichten gegeven. Ik vond het een prachtige ervaring om zo makkelijk terug in de tijd te kunnen gaan van toen ik bijvoorbeeld kind was en jong-volwassen. Dingen die ik vergeten was bleken toch grote invloed te hebben op hoe ik mij nu manifesteer. Ik heb aan die hele middag bij Olga denk ik meer gehad dan een volledig traject bij een psycholoog of coach (dat is persoonlijk natuurlijk maar ik denk dat we allemaal onze eigenlijk guru zijn en dat onze ziel zelf de beste antwoorden heeft). Er waren toen ik weer de deur uit ging echt een paar trauma’s (die ik echt niet als trauma had bestempeld voordien) van mij af gevallen. Een groot cadeau voor mijzelf vond ik het. Heel veel dank dus lieve mooie Olga. 

Sam 
 Ik heb een hele fijne ervaring met Olga gehad. Ze is een liefdevol, open persoon dus je voelt je gelijk op je gemak en de hypnose leidt je naar wonderlijke plekken binnen jezelf. Daar kom je erachter dat je eigenlijk al best wel veel antwoorden op je vragen hebt. Zeker een aanrader!

Johanna
Olga is heel vriendelijk en gaf mij een vertrouwd gevoel. Ze is open en oprecht geïnteresseerd. Ze sloot goed aan bij mijn vragen en problemen. Ik raad haar zeker aan! Voor mijn gevoel is er na deze sessie een last van mijn schouders afgevallen!

Carla
Hallo Ik ben Carla en heb een mooie sessie gehad van Olga waar ik veel baat bij heb gehad. Het heeft veel rust heeft gegeven en handvatten voor de toekomst.

Carmen

Vandaag een QHHT sessie mogen beleven onder de bezielende leiding van Olga. Voordat ze aan een uitgebreide uitleg over haar werkwijze begint, verkent ze invoelend en inzichtelijk je huidige levenspad samen met jou, waarbij vaak al de nodige kwartjes vallen. Daarbij stelt ze je echt op je gemak. Uiteindelijk voelt ze bij aanvang van de sessie zo vertrouwd dat het geen moeite kost om mij aan haar over te geven. Veilig loodst ze mij door deze verhelderende sessie. Heel waardevol en Olga is zeer aan te bevelen. Voor herhaling vatbaar. Dankjewel Olga.

 Petra

Olga heeft echt heel uitgebreid de tijd genomen en het voelde meteen al heel vertrouwd aan. Een hele bijzondere sessie die nog dagen na-suddert op een positieve manier.

  Lucien

Verleden week dit cadeau mogen ontvangen van Olga en wat een speciale ervaring. Kan het niet goed beschrijven, maar kan het iedereen aanraden . 
Thanks Olga

Jessica
Mijn QHHT sessie met Olga was fantastisch. Ik heb er veel inzichten door gekregen en veel kunnen loslaten wat me niet meer dient, waardoor ik me lichter voel en meer vertrouwen ervaar in mezelf en in het leven. Olga is een heel fijn, warm mens en begeleidt de sessie op een heel fijne en goede manier. Grote aanrader!

Julia
Het voorgesprek was al heel erg verhelderend. De roden draden in mijn leven werden erg helder, zodat we deze tijdens de sessie konden aanstippen. Al mijn vragen werden beantwoord door mezelf (sommige stukken weet ik niet eens meer, dus erg blij met de opname). Als een film ging er van alles voor mijn ogen voorbij. Sinds mijn sessie slaap ik veel beter. Het is alsof ik een andere dimensie heb aangeboord tijdens de sessie waardoor ik met een andere en meer liefdevollere bril naar mezelf en de wereld kan kijken. Heel erg dankbaar voor Olga haar oprechte, professionele houding en aandacht. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info