Voyagehypnose  
A voyage within

 Over mij


Mijn naam is Olga Brakkee, geboren, getogen en woonachtig in Amsterdam. Ik ben een trotse partner en moeder van twee kinderen.  Naast het geven van hypnose sessies, werk ik als HBO opgeleide en BIG-geregistreerde verpleegkundige in een zelfsturend wijkteam in Amsterdam. Hiervoor heb ik 10 jaar in een ziekenhuis gewerkt als verpleegkundige met een specialisatie in de oncologie. Al 22 jaar werk ik met veel liefde en trots in de zorg. 

Werken in de zorg heeft mij geleerd om te gaan met mensen uit allerlei milieus, culturen en in verschillende fases van hun leven.  Van al deze vaak ernstig zieke en stervende mensen heb ik geleerd hoe men  omgaat met tegenslagen, de dood en de weg ernaartoe. Doordat deze mensen mij over de dood leerden, werd ik me juist steeds meer bewust van het LEVEN. Met name HOE we de weg van het leven kunnen bewandelen. Wat me opvalt is dat de mensen die het meest in harmonie waren tijdens hun ziekte of op hun sterfbed...de mensen waren in liefde naar zichzelf en het leven, in acceptatie en overgave. Ze hebben hun ziekte en sterfelijkheid kunnen ombuigen naar iets waar ze lessen en betekenis uit halen. De mensen die niet accepteren en bijvoorbeeld boos zijn...blijken vaak ook zo te leven en sterven vechtend en onrustig. Het is mij duidelijk geworden hoe belangrijk het voor onze ziel is om in harmonie te kunnen leven en sterven.  Blijkbaar heeft BEWUST kiezen HOE je het leven wenst in te richten niet alleen invloed op de mate van harmonie, gezondheid en liefde in je leven, maar ook op je sterven. Dit intrigeerde me enorm en heeft me aangezet tot jaren van zelfonderzoek om dit principe meer te gaan begrijpen. 

Dit zelfonderzoek deed ik onder andere door te reizen over de wereld en innerlijke reizen te maken middels meditatie en plantmedicijnen. Andere zeer grote en transformatieve doorbraken kwamen via mijn eigen hypnosesessies waar ik in contact kwam met mijn onderbewuste. Dat deel van mezelf dat werkelijk alle antwoorden op al mijn levensvragen had. En niettemin was dit deel zo liefdevol en wijs, en bracht tijdens en na mijn sessie zoveel rust, harmonie en balans in mijn leven, dat ik besloot dat ik iedereen die daar ook voor openstaat met bezieling en zorg wil begeleiden door zelf sessies te gaan faciliteren als QHHT practitioner. 

Zelf wissel ik regelmatig met collega practitioners sessies uit. Dit omdat ik een oneindige fascinatie en nieuwsgierigheid heb en omdat ik geloof dat een mens nooit uitgeleerd raakt. Door de sessies die ik zelf ervaar en de inmiddels opgedane ervaringen met cliënten blijf ik in contact met de ervaring waar jij ook doorheen gaat.

Mijn wens voor iedereen is om zijn of haar Voyage tijdens dit leven hier op aarde zo liefdevol, bewust en harmonieus mogelijk te ervaren en te be-leven.    

Mijn missie is om mensen in contact te brengen via hypnose met hun onderbewuste dat antwoord heeft op al hun vragen en in staat is psychisch en lichamelijk helend werk te verrichten. Voor mensen in de palliatieve fase of pre-terminale fase van hun ziekte is deze vorm van hypnose ook heel geschikt, zeker gezien mijn oncologisch verpleegkundige achtergrond. 

Mijn 47 jaar levens- en werkervaring, mijn theoretische kennis en praktische kunde en mijn hart en ziel zet ik nu in tijdens mijn hypnose sessies. Je bent meer dan welkom voor een unieke en zeer waardevolle Voyage.. We gaan samen op zoek naar antwoorden op jouw vragen en op weg naar een bewust, lichamelijk en geestelijk gezond, harmonieus en liefdevol bestaan!


 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info