Voyagehypnose  
A voyage within

QHHT Hypnose 

In een Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT) sessie ben je in een zeer diepe en aangename staat van ontspanning, waarin jouw brein zich van nature al twee keer per dag bevindt. Namelijk wanneer je bijna in slaap valt en de beelden van je dromen vaak beginnen en wanneer je wakker aan het worden bent. Dit is de theta-staat van zijn waarin jouw brein zich dan bevindt. In deze fijne staat van ontspanning ben je bij bewustzijn, maar je bewustzijn is veel minder actief. Hierdoor kan je gemakkelijk contact maken met je onderbewustzijn

Het onderbewustzijn wordt ook wel het "hogere zelf", "hoger bewustzijn" of "het intuïtieve deel van jezelf" genoemd. Dit is het deel van jezelf dat zeer wijs en liefdevol is. Dit deel van jezelf heeft het allerbeste met jou voor en kan je helpen tot diepe transformatieve inzichten te komen. 

Tijdens dit contact met het onderbewustzijn kun je antwoorden krijgen op de door jou meegebrachte vragen. Het is zelfs mogelijk om een directe verlichting van fysieke klachten te ontvangen als dit gepast is voor jou op dit moment in je leven en je ervoor openstaat dat dit mogelijk is. Onze geest is zeer complex en ook zeer krachtig. We kunnen onszelf niet alleen ziek maken met onze gedachten en overtuigingen, maar ook beter. Tijdens een sessie worden deze hoge helende frequenties waar mogelijk bereikt. 

Er zijn geen garanties, maar als je gelooft in de kracht van de geest en het jouw tijd is dan kun je op een veilige en effectief bewezen manier je binnenwereld betreden en naar de oorzaak van je ongemakken afreizen. Als je klaar bent om oude ballast te transformeren en een bewustzijnsverandering tegemoet te treden kan een QHHT je versteld doen staan. Ik nodig je uit om in 1 of maximaal 2 hypnosesessies op weg te gaan naar rust, liefde, kracht en een gebalanceerd leven in verbinding. 

In de palliatieve of pre-terminale fase van het leven is een QHHT sessie aan te raden om klachten te verminderen en meer acceptatie te verkrijgen. Voor meer informatie kunt je kijken bij "een sessie" of neem contact op via het contactformulier. 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info